Innocent Drinks • Friends for Brands • Brand Activation
Innocent drinks

Innocent Drinks

Vrouwelijk personeel werven voor een gezond merk

Innocent is een vooruitstrevend merk dat alleen gezonde sapjes en smoothies maakt, maar ook graag een inclusieve organisatie met een divers personeelsbestand wil zijn. Hun doel was om deze visie vertaald te zien in een campagne om meer vrouwelijk personeel te werven voor hun nieuwe duurzame, ultramoderne fabriek, die in het najaar van 2021 is geopend.

Innocent vroeg Friends for Brands om een wervingscampagne voor nieuw fabriekspersoneel op te zetten en uit te voeren en tegelijkertijd hun employer brand een upgrade te geven. We kwamen met het creatieve concept dat paste bij de gezonde omgeving en arbeidsomstandigheden van de fabriek: ‘Werken bij Innocent. Beter voor je.’

Niet alleen functionele, maar vooral ook sociale voordelen kwamen naar voren in onze online marketingcampagne die vooral gericht op vrouwen was in de regio, maar zonder mannen uit te sluiten. De boodschap varieerde afhankelijk van de afstand van het publiek tot de locatie van de fabriek en de verschillende mogelijke motivaties om te solliciteren.