Friendly deal • Friends for Brands • Brand Activation

Kickstart
your impact
brand

Is je sociale onderneming klaar om een supersterk merk te worden, waarmee je product of dienst én de impact die je maakt gelijk goed in de markt zet? Check de Friendly Branding Deal: een visuele identiteit, toolkit en website, ontwikkeld vanuit een onderscheidend en activerend merkconcept. Voor een friendly all-in-one prijs!

Scroll naar beneden om meer te lezen
over jouw friendly deal

Hi!

Entrepreneurs & impact makers

Introductie

Werk jij aan een sociale onderneming of een non-profit? Dan heb je vast een goed verhaal. Je merk of organisatie is geboren uit een missie en er zijn bepaalde waarden waar je voor staat. Om échte impact te maken, moet je die op een rake manier over weten te brengen! Met een pakkend verhaal, een passende branding en de juiste tools.

Onze Friendly Branding Deal geeft impact organisaties en brands een all-in-one kickstart. In een aantal stappen helpen we jou aan wat nodig is om je verhaal binnen te laten komen, zodat je iedereen enthousiast krijgt voor de impact die je maken wil en kan. Daarmee overtuig je investeerders, partners, klanten en de rest van de wereld!

We've done it before!

De afgelopen 10 jaar hebben we al meer dan 50 impactmakers een kickstart gegeven. Van sociale onderneming tot stichting, wij maken er een aantrekkelijk merk van!

Impact cases

Kumasi Drinks

Een fruity juice die de inkomsten van boeren verhoogt

Mondmaskerfabriek

Een identiteit voor de eerste Nederlandse mondmaskerfabriek

The Ocean Cleanup

De grootste schoonmaak in de geschiedenis

and many more impact brands

De deal includes

Met de Friendly Branding Deal maken we voor een vast bedrag van 15K van je idee, project of organisatie een sterk merk. Eerst krijgen we de positionering op orde. Deze vormt de basis voor een uniek merkconcept. Een richtinggevend idee dat sturend is voor alles wat je vanaf dan doet.

We vertalen deze door naar een activerende visuele identiteit, waarmee je opvalt en je onderscheidt. Met die ingrediënten ontwikkelen we een website en alle basis-middelen die je nodig hebt om het contact met jouw doelgroep(en) aan te gaan!

Brand
Essence
Brand
Concept
Brand
Identity
Website
Toolkit

Wij helpen je bij het (her)definiëren van de visie, missie, en waarden van je merk. Wie ben je? Waar sta je voor? Wat is de impact die je wil maken? En voor wie? Hoe wil je dat mensen jouw merk ervaren?

Deliverables

+Impact circle

+Merkwaarden

+Doelgroepomschrijving, inzichten, proposities

Als we de kern te pakken hebben vertalen we die naar een raak merk concept. Die jouw missie en wat je doet overbrengt op een impactvolle manier. Naar je klanten, je eigen team, naar partners én naar andere personen en communities die je wil aanspreken.

Deliverables

+Merkverhaal

+Pay off

+Tone of voice

We weten nu precies wat je wil vertellen, aan wie en met welke tone of voice. Maar wil je echt impact maken en mensen enthousiasmeren? Dan moet je brand er ook gewoon heel goed uit zien! Daar zorgen wij voor in deze stap.

Deliverables

+Stijlgids

+Incl. logoset, lettertype, kleurenpalet, vormtaal, illustratiestijl

Alle ingredienten die we nu hebben gerealiseerd, brengen we samen in een branded website. Eén pagina waarop jouw merkverhaal helder en pakkend neer wordt gezet. Waar iedereen alle belangrijke informatie kan vinden en de verbinding met je aan kan gaan.

Deliverables

+Responsive website

+Open source CMS

+Drie typen pagina's

+Contactformulier

+Short copy

Er zijn een heleboel plekken en momenten waarop je merk zichtbaar is. Het liefst wil je natuurlijk dat dit allemaal visueel op elkaar aansluit en bijdraagt aan jouw branding. Daarom maken we een toolkit met belangrijke basismiddelen. Wil je meer? Dat kan natuurlijk - vraag naar onze menukaart!

Deliverables

+Social media templates

+Emailmarketing template

+Email handtekening

+Presentatie template

Ready?

Let's kickstart your brand

Is het tijd om van jouw project, organisatie of idee een merk te maken?

Laat je telefoonnummer of e-mail achter. Dan nemen we snel contact met je op voor een kennismaking. We vertellen je graag meer over onze Friendly Branding Deal!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.