Pride Juice • Friends for Brands • Brand Activation

Pride Juice

Tasty by Nature

Let’s get local! is een online platform dat boer en consument met elkaar in contact brengt. Met als idee om de producten van het land aan te laten sluiten op de wensen in de stad. Wij tekenden eerder voor de branding van het platform. En op Paarse Vrijdag 2022 werd het eerste product succesvol gelanceerd: Pride Juice!

Pride Juice is een groenten- en fruitsap van lokale boeren, gemaakt in alle kleuren van de regenboog. Het concept werd bedacht door een student en Let’s Get Local vroeg ons de positionering en branding ervan verder te ontwikkelen.

 

Met het concept ‘Tasty by Nature’ laten we zien hoe lekker en verrassend de natuur is. En vertellen we dat queer zijn, zoals de juice, ook 100% natuurlijk is. Maar hoewel dit in de ‘stad’ vanzelfsprekender lijkt te zijn dan vroeger, merkt de queer community op het platteland nog vaker dat dit niet door iedereen wordt geaccepteert. Om écht impact te maken, stelden we daarom met onze impactstrategie voor dat een deel van de opbrengsten van Pride Juice gaat naar organisaties die zich inzetten voor queer jongeren op het platteland.

Inmiddels is het impactplan gerealiseerd, het product gelanceerd en kun je de eerste Pride Juice (de paarse editie!) bestellen!