Zomer op Zuid • Friends for Brands • Brand Activation

Zomer op Zuid

Zomer op Zuid zet de schijnwerpers op festivals en culturele events op Rotterdam Zuid.

Want op Zuid, daar gebeurt het! En in 2023 zelfs nóg meer dan in de normale zomermaanden. Met een programmering van meer dan 60 grote en kleine events laat Zomer op Zuid je zien wat Zuid is: krachtig, authentiek, verrassend en niet te stoppen.

Rotterdam Festivals organiseert Zomer op Zuid en vroeg ons om de branding van dit zinderende programma te verzorgen. Wij gingen aan de slag op basis van een strategische sessie met belangrijke betrokkenen en een co-creatie sessie met een groep deelnemende makers. Dit leidde uiteindelijk tot een zomerse campagnestijl die de ‘sparkle’ van Zuid centraal zet.

Maar het blijft niet bij branding. De branding vormt de basis voor een grote hoeveelheid uitingen van een grote koepelcampagne in de stad en online. Bovendien ontwikkelden we middelen en een handige toolkit, waarmee ook de deelnemende programmapartners zelf aan de slag kunnen! Zo zijn zij elkaars ambassadeurs en dragen ook zij bij aan het groeiende bereik van Zomer op Zuid. Samen nodigen we alle Rotterdammers, Nederlanders en de rest van de wereld uit om de Zomer op Zuid te beleven!