HipHopHuis • Friends for Brands • Brand Activation
Een poster van HipHopHuis. Rakim staat erop

HipHopHuis

Een nieuw fundament voor het HipHopHuis

HipHopHuis is het centrum voor creativiteit en ontwikkeling volgens de universele waarden van de hiphopcultuur. Een veilige ruimte voor mensen met een bi-culturele achtergrond, kinderen en tieners, nieuwelingen en professionals, voorbijgangers en puristen. Met een multidisciplinair programma van dans- en dj-lessen, community-evenementen en het delen van culturele kennis.

In de afgelopen 20 jaar is HipHopHuis uitgegroeid tot een gerenommeerd instituut dat nationaal en internationaal opereert. Het werd zodoende tijd voor een nieuwe identiteit die de kracht en de waarden van de ‘golden age of hiphop’ in zich meedraagt en tegelijkertijd de jongere doelgroepen aanspreekt.

HipHopHuis richt zich op drie belangrijke pijlers; arts, culture & community. Door deze te vertalen naar de drie H’s en deze samen te voegen, ontstaat een nieuw monogram. Een stevig symbool dat past bij de verworven iconische status van deze ‘home of hiphop’. Dit hebben we doorvertaald naar een flexibele huisstijl met een rijkheid aan kleur, beweging en gelaagdheid.