Koopgoot • Friends for Brands • Brand Activation
Koopgoot

Koopgoot

Jouw dag in Rotterdam begint hier.

De Koopgoot winkelpassage is al jaren een waar icoon van Rotterdam. Een eyecatcher gelegen in hartje centrum, perfect voor een dagje shoppen. De Koopgoot vroeg ons om hun nieuwe merkidentiteit te creëren. Met het concept, de stijl en de bijbehorende campagne ‘Hier start Rotterdam’ onderstrepen we het unieke en bruisende karakter van het winkelgebied en zetten we het op vele manieren in de kijker als startpunt van je dagje Rotterdam.

Als je een dagje Rotterdam wilt doorbrengen, is de Koopgoot de beste plek om te beginnen. Het is de plek van waaruit je de rest van de stad kunt verkennen. De campagne ‘Hier start Rotterdam’ positioneert de Koopgoot als een ideaal startpunt voor je dag. En niet alleen het startpunt van een dagje Rotterdam: ook het startpunt van je eerste baan, je nieuwe outfit, de nieuwe jij en de freshte wintercollectie.

De Koopgoot voelt zich niet alleen door de locatie verbonden met Rotterdam, maar zet zich ook in voor de stad. Zo is er steeds meer plek voor sociale ondernemers en organiseert de Koopgoot sociale activiteiten. Zo zijn bij een aantal basisscholen in Rotterdam laatst echte ‘Koopgootjes’ geplaatst; knikkertegels in de vorm van een Koopgootje. Dit is een voorproefje van een grootste toevoeging aan de Koopgoot zelf… stay tuned!