Power voor Rotterdam • Friends for Brands • Brand Activation
Power voor Rotterdam - Header

Power voor Rotterdam

Werken aan een krachtige stad!

De gemeente Rotterdam werkt er hard aan om de veerkrachtige stad te blijven die ze is. Ze staat erom bekend ‘de mouwen op te stropen’ en haar blik op de toekomst te richten. Om de stad krachtig en toekomstbestendig te houden, moeten we ervoor zorgen dat iedereen hier de komende jaren gelukkig en gezond kan blijven wonen. Daarom geeft Rotterdam al haar inwoners en gebouwen een beetje extra ‘power’.

De langlopende campagne ‘Power voor Rotterdam!’ activeert een veelvoud aan doelgroepen tegelijk. Huiseigenaren, huurders, bedrijven, verhuurders, verenigingen van eigenaren… ze hebben allemaal te maken met gebouwen waar ze voor kunnen zorgen. De gemeente biedt ieder van hen advies en financiële ondersteuning om hun vastgoed te verduurzamen. Op hun nieuwe platform vind je alle mogelijke opties; duurzaam010.nl

 

‘Power voor Rotterdam!’ richt zich op het vieren van onze bruisende stad en laten zien dat we allemaal onze (kleine of grote) rol hebben om de stad krachtig te houden. Naast een ’empowerende’ video- en radiocommercial die alle doelgroepen verbindt, ontwikkelden we verschillende ‘minicampagnes‘ die de afzonderlijke groepen verbinden en activeren op relevante acties.